Rendulić uoči ključne utakmice Zrinjskog: Ako ovo riješimo, možemo prezimiti u Evropi

Rendulić je dodao kako vjeruje u pobjedu uprkos tome što će ozračje na stadionu Wojska Polskiego biti pakleno

08.11.2023. 18:29
  • Podijeli:
Krunoslav Rendulić_Denis Kapetanović  Pixsell-64b7a8c5b107b.webp Foto: Denis Kapetanović / Pixsell

Trener nogometaša mostarskog Zrinjskog Krunoslav Rendulić ocijenio je kako je susret protiv Legije koji će se igrati u četvrtak u Varšavi prijeloman za njegovu ekipu kada je u pitanju eventualni nastavak takmičenja u Konferencijskoj ligi. Nakon tri kola u grupi Legia je prva sa šest bodova koliko na drugome mjestu ima i Aston Villa, dok je Zrinjski treći, a AZ Alkmaar posljednji s po tri boda.

Mostarci su u posljednjem susretu protiv Legije vodili na svome travnjaku, no na kraju izgubili 2:1 uz dva poništena gola zbog ofsajda koja je otkrio VAR. 

"Ova utakmica je prijelomna za eventualno proći dalje. Ako to riješimo u svoju korist onda imamo izgleda za prezimiti u Evropi", rekao je Rendulić uoči polaska u glavni grad Poljske.

Rendulić je dodao kako vjeruje u pobjedu uprkos tome što će ozračje na stadionu Wojska Polskiego biti pakleno. "Sigurno je da će pokušati iskoristiti tu pozitivnu energiju, a na nama je da odgovorimo na adekvatan način. Plan je dobro odigrati i pokušati ostvariti pobjedu", rekao je trener Zrinjskog.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()