Real će najskupljeg igrača u istoriji kluba platiti 250 miliona evra

Jude Bellingham(19) potpisao je ugovor na šest godina s Realom koji ga je kupio od Borussije Dortmund za 103 miliona evra fiksno te 30.9 bonusa

14.06.2023. 21:28
  • Podijeli:
Jude Bellingham foto Reuters-6474848175d79.webp Foto: Reuters

Ako ispuni i dio potreban da se oni aktiviraju, postaće najskuplji igrač u istoriji Reala tako što će preskočiti Edena Hazarda. On je prije četiri godine kupljen od Chelseaja za 115 miliona evra.

Kada se na tih 133.9 miliona evra odštete doda i po 20 miliona evra plate za svaku od šest godina Bellinghamovog ugovora s Realom, izgledno je da će Engleza ukupno platiti preko 250 miliona evra, piše madridski As. 

Bellingham je jako mlad, ali tako ulazi među najplaćenije igrače Reala. Španci pišu da su nakon odlaska najviše plaćenih Hazarda i Benzeme sada u toj grupi Bellingham, Kroos, Alaba, Modrić, Vinicius i Courtois, piše Index.hr.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()