Poznato kada će Meho Kodro saopćiti spisak za Lihtenštajn i Island

Potvrdio je to Fudbalski savez BiH na zvaničnoj stranici

18.08.2023. 11:33
  • Podijeli:
meho kodro armin durgut pixsell-64cb95f22ec12.webp Foto: Armin Durgut/Pixsell

Meho Kodro, selektor fudbalske A reprezentacije Bosne i Hercegovine, naredne sedmice saopćit će prvi spisak nakon povratka na klupu Zmajeva.

Kodro će spisak igrača na koje će računati u kvalifikacionim mečevima protiv Lihtenštajna (8. septembar) i Islanda (11. septembar) objaviti na konferenciji za medije koja je zakazana za utorak.

Potvrdio je to Fudbalski savez BiH na zvaničnoj stranici.

"Selektor A reprezentacije Bosne i Hercegovine Meho Kodro održat će konferenciju za novinare u utorak, 22. augusta 2023. godine u 11 sati, u prostorijama FSBiH u Sarajevu".

Kodro će na konferenciji zvanično saopćiti imena igrača za septembarske utakmice kvalifikacija za Evropsko prvenstvo sa Lihtenštajnom i Islandom - saopćeno je iz FSBiH.

Očekuje se da Kodro na pomenutoj konferenciji za medije objavi i imena svojih pomoćnika sa kojim će sarađivati u drugom mandatu. Kako su pisali pojedini mediji većina stručnog štaba trebala bi ostati ista kao i kod njegovog prethodnika Faruka Hadžibegića (Siniša Mrkobrada, Elvir Rahimić, Almir Seferović).

Još se ne zna da li će ostati Nenad Gagro ili će umjesto njega "uskočiti" Slaven Musa, dok bi nova imena trebala biti Slovenac Dalibor Stevanović, s kojim je sarađivao u švicarskom drugoligašu Lozani, te video-analitičar Ermin Avdić.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()