Poznati parovi osmine finala UEFA Evropske lige

Čekamo duele Manchester Uniteda i Betisa, Rome i Real Sociedada, te Juventusa i Freiburga

24.02.2023. 13:19
  • Podijeli:
united_eriksen - reuters-63ad44e9e6aac.webp Foto: Reuters

Fudbaleri Sportinga i Arsenala igrat će u osmini finala UEFA Evropske lige odlučeno je na žrijebu u Nyonu.

Ništa manje uzbuđenja neće biti ni u duelima Manchester Uniteda i Betisa, Roma i Real Sociedada, te Juventusa i Freiburga.

Ferencvaroš, za koji nastaupaju naši reprezentativci Eldar Ćivić, Adnan Kovačević, Amer Gojak i Muhamed Bešić (zbog povrede završio sezonu) igrat će protiv Bayer Leverkusena.

Parovi osmine finala:

Union Berlin - Union Saint Gilloise
Sevilla - Fenerbahce
Juventus - Freiburg
Bayer L. - Ferencvaroš
Sporting - Arsenal
Manchester United - Betis
Roma - Real Sociedad
Šahtar - Feyenoord

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()