Pojavio se klub koji nudi bogatstvo Radetu Kruniću

Fener ga otpisao

13.06.2024. 20:50
  • Podijeli:
Rade_krunic_foto_FB Cropped-65552083ac4df.webp Foto: Facebook/Nogometni savez Bosne i Hercegovine

Fenerbahce je odlučio da neće zadržati Radeta Krunića.

Bh. veznjak, kojeg je turski velikan doveo u ekipu tokom januarskog prijelaznog roka, nije dao očekivani doprinos. 30-godišnjak je često bio pod kritika navijača i medija.

S obzirom da ga ne žele ni u matičnom klubu Milanu, u cijelu priču se uključio saudijski Al-Fayha. Navodi se da će Saudijci poslati ponudu za igrača koji je na vrhu list želja srbijanskog trenera Vuka Rašovića.

Krunić je odigrao 12 utakmica u turskoj SUperligi, a nije zabilježio ni gol ni asistenciju.

U Saudijskoj Arabiji već neko vrijeme igraju bh. fudbaleri Ibrahim Šehić i Gojko Cimirot.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()