Pogledajte reakciju "Manijaka" nakon gola u 91. minuti

Ludnica na krcatoj Grbavici

14.07.2023. 08:18
  • Podijeli:
manijaci screenshot-64b0e5024c703.webp Foto: Screenshot/Instagram

Fudbaleri Želje sinoć su na krcatoj Grbavici odigrali 2:2 protiv Dinama iz Minska u susretu 1. pretkola Konferencijske lige, a nakon gola Dženana Haračića za izjednačenje u 91. minuti, uslijedilo je veliko slavlje domaćih navijača.

Podsjećamo, gosti u finišu prvog poluvremena dolaze u vodstvo nakon pogotka koji je postigao Bakhar, da bi početkom drugog dijela, Morozov postigao drugi gol za goste i donio im veliko vodstvo.

Ipak, Željo je nije predao pa je tako uz veliku podršku navijača s tribina uspio da se vrati u meč i da izbori rezultat koji mu daje nadu da se može nadati prolasku u 2. pretkolo.

Rezervista Haračić, prvo u 85. minuti pogađa za 2:1 nakon što je glavom zakucao loptu u mrežu, a onda u prvoj minuti sudijske nadoknade, isti igrač koristi gužvu pred golom gostiju i pogađa za 2:2.

Nakon gola za izjednačenje, na Grbavici je uslijedio delirijum među 12.000 domaćih navijača, a snimak koji je objavila zvanična stranica FK Željezničar najbolje pokazuje kako je to sinoć na Grbavici izgledalo.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()