Pogledajte kako je Real u ludnici ostao bez pobjede, strijelac je dodatno razbjesnio navijače

Veliki madridski derbi

05.02.2024. 07:55
  • Podijeli:
atletico real reuters-65c08330dbe08.webp Foto: Reuters

Nogometaši Real Madrida u posljednjim sekundama madridskog derbija ostali su bez bodova protiv Atletica, a taj rezultat išao je na ruku i Gironi koja se u narednom kolu već može vratiti na čelo tabele.

Real Madrid je tokom skoro cijele utakmice imao vodstvo protiv Atletica. Brahim Diaz je u 20. minuti pogodio za vodstvo Kraljevskog kluba i činilo se da će domaćin ostvariti pobjedu kojom će se još više učvrstiti na čelu tabele.

No, naznake bolje igre Atletica vidjeli smo u nastavku. VAR je poništio gol Stefana Savića, a onda prava ludnica u nadoknadi.

Kada gosti više nisu imali nikakvu ideju kako zaprijetiti Realu, jedan prilično bezopasan centaršut prebacio je Memphis Depay, a Marcos Llorente pogađa za poravnanje na 1:1.

Potpuno je neshvatljivo šta je odbrana Reala radila u tim trenucima jer je Llorente bio usamljen u petercu, kao i Depay, a u blizini je bila cijela odbrana domaćeg kluba koja nije reagovala.

Gol pogledajte ovdje.

Nakon što se utakmica završila, strijelac gola Llorente je izazvao dodatni gnjev navijača jer je namjerno pregazio grb Real Madrida postavljen pokraj aut-linije. Tim potezom izazvao je ogorčenje navijača domaćeg tima i brojne zvižduke.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()