Pogba suspendovan: Francuz udaljen iz tima, "zamrznuta" mu i plata

Doping afera za veznjaka

07.10.2023. 15:29
  • Podijeli:
paul-pogba-juventus.jpg

Ne smiruje se situacija oko Paula Pogbe i Juventusa. Nakon što je i drugi uzorak bio pozitivan na sintetički testosteron, morao je da reaguje i klub iz Torina.

Pogbi je zabranjeno da trenira sa ekipom, a osim toga, suspendovana mu je i skoro cijela plata.

Ovu informaciju je potvrdio "L'Equipe", koji je istakao da su čelnici Stare dame odlučili da udalje Francuza iz tima, te mu je samim tim zabranjen pristup trening centru, kao i svaki kontakt sa članovima i zaposlenima u klubu.

Uz to, njegova plata, koja iznosi osam miliona godišnje, "zamrznuta" je skoro u potpunosti, ali će ipak dobiti 42.500 eura.

Uz to, navodi se i da će Juve pokušati da raskine ugovor sa Pogbom, s obzirom na to da je ovom doping aferom francuski fudbaler nanio ozbiljnu štetu imidžu kluba.

Pogba ima sedam dana da spremi odbranu, a ukoliko sud ustanovi da je kriv, slijedi mu četverogodišnja suspenzija iz fudbala.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()