Počeli pregovori u vezi transfera Nejmara u Mančester junajted

Kontakti rukovodstva dva kluba uspostavljeni su prije nekoliko dana

23.05.2023. 07:48
  • Podijeli:
Nejmar-640efddf2a54f.webp Foto: Profimedia

Čelnici Mančester junajteda i Pari Sen Žermena počeli su pregovore u vezi transfera brazilskog fudbalera Nejmara u klub sa "Old traforda", prenosi francuski Ekip.

Francuski list tvrdi da su kontakti rukovodstva dva kluba uspostavljeni prije nekoliko dana, a pregovori su sada i zvanično počeli. Čelnici engleskog kluba trenutno pregovaraju sa rukovodstvom "svetaca" i predstavnicima brazilskog fudbalera.

Nejmar (31) je u PSŽ stigao prije šest godina iz Barselone za 222 miliona evra. Brazilski fudbaler je navodno nezadovoljan statusom u pariskom klubu i želi da ga napusti na kraju sezone. On ima ugovor sa PSŽ-om do juna 2027. godine.

Ekip ističe da fudbaler Mančester junajteda Kazemiro nagovara Nejmara da nastavi karijeru u engleskom klubu, koji će naredne sezone igrati u Ligi šampiona.

Francuski mediji navode da menadžer Mančester junajteda Erik ten Hag želi da dovede Nejmara na pozajmicu do kraja sezone, ali rukovodstvo PSŽ-a insistira da tokom ljeta proda Brazilca i da se na taj način riješi njegove velike plate.

Nejmar je ove sezone odigrao 29 utakmica i postigao je 18 golova.

  • Podijeli:

Tagovi

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()