Petrić iskren: Obrukali smo se! Ne znam kada smo ovako izgubili utakmicu

Šef stručnog štaba Partizana kaže da je on jedini koji može da se kritikuje

11.02.2023. 20:52
  • Podijeli:
gordan petric foto FK Partizan-63e7f206a7f20.webp Foto: FK Partizan

Fudbaleri Partizana su večeras doživeli jedan od najbolnijih poraza u istoriji kluba, a za to je zaslužna ekipa Mladost GAT-a koja je izabranike Gordana Petrića savladala sa čak 4:0 usred Humske.

Ovo je definitivno jedan od najčudnijih rezultata u istoriji srpskog fudbala, a Gordan Petrić koji je do sada zaista napravio neke zavidne rezultate sa ekipom Partizana nije mogao da sakrije veliko nezadovoljstvo.

"Kad su neke utakmice bile za pohvalu, ovu možemo da kritikujemo. Jedini koji može da se kritikuje sam ja. Možda je neka moja naivnost i dobrota koštala Partizan. Primili smo jeftino golove. Sigurno da smo se obrukali. Ljudi su u pravu. Obrukali smo se. Ne znam kada je Partizan ovako izgubio utakmicu. Za sve ono za šta smo pričali da smo bili spremni, izgleda da nismo", rekao je potpuno razočarani šef stručnog štaba Partizana.

Potom se kratko osvrnuo i na utakmicu sa Šerifom.

"Igrači su svjesni svega ovoga. Mi smo izašli iz tog nekog filma da se ponavljamo, ali u četvrtak moramo da se ponavljamo. U četvrtak moramo da se pokažemo na pravi način", rekao je Petrić na pitanje o utakmici sa Šerifom u Ligi Konferencija, prenosi Blic.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()