Perišić, ipak, stiže u Hajduk!?

Hajduk je danas službeno potvrdio da je Luka Vušković novi igrač Tottenhama, a isti izvor navodi da je u sklopu tog dogovora uključen i dolazak Ivana Perišića

25.09.2023. 15:55
  • Podijeli:
Ivan Perisic_Goran Stanzl_Pixsell-1663844645016.webp Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Hrvatsku, ali i nogometnu Evropu, šokirala je vijest o teškoj povredi Ivana Perišića. Hrvatski fudbaler povrijedio je prednje križne ligamente desnog koljena na treningu Spursa.

Takva nepredviđena situacija pokvarila je na trenutak snove navijača Hajduka, no kako tvrde Sportske novosti, Perišić je ipak sve dogovorio s Hajdukom i svakako stiže na zimu, unatoč oporavku.

Hajduk je danas službeno potvrdio da je Luka Vušković novi igrač Tottenhama, a isti izvor navodi da je u sklopu tog dogovora uključen i dolazak Ivana Perišića.

Koliko je Ivan Perišić zvučno pojačanje ne treba govoriti, no njegov dolazak u HNL je najveći transfer u historiji hrvatske lige.

Perišić stiže kao dvostruki osvajač svjetske medalje s Vatrenima, igrao je u velikanima poput Bayerna i Intera, a osvojio je i Ligu prvaka.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()