Pazi, Napoli gazi: Ajntraht nije imao šansu

Napolitanci su, nakon 2:0 u Frankfurtu, i kod kuće porazili Ajntraht, ovog puta sa 3:0, te tako svima poslali jasnu poruku upozorenja

15.03.2023. 22:51
  • Podijeli:
Napoli Ajntraht_Gregorio Borgia 1-6412343bf113f.webp Foto: Gregorio Borgia

Fudbaleri Napolija autoritativno su zakoračili u četvrtfinale Lige šampiona.

Napolitanci su, nakon 2:0 u Frankfurtu, i kod kuće porazili Ajntraht, ovog puta sa 3:0, te tako svima poslali jasnu poruku upozorenja.

Četa sa stadiona "Dijego Armando Maradona" igra istorijsku sezonu. Šampionski šampanjac odavno je na hlađenju i više se ne postavlja pitanje da li će učenici Lučana Spaletija osvojiti Skudeto, nego kada.

Da izdanja na Čizmi nisu slučajnost, jasno je iz partija koje Plavi pružaju u kontinentalnoj eliti.

Grupu su prošli rutinski, tako što su kod kuće po četiri komada spakovali Liverpulu i Ajaksu, te tri Rendžersu.

Potom su u Njemačkoj rutinski prizemljili Orlove, a onda ih večeras i nokautirali.

Bili su domaćini bolji u prvom dijelu igre, međutim, mreže su mirovale sve do sudijske nadoknade.

U njoj je Mateo Politano nabacio upotrebljivu loptu u šesnaesterac, na pravom mjestu našao se Viktor Osimen i preciznim udarcem smjestio ju u mrežu.

Ovim pogotkom je praktično otklonjena dilema oko putnika među osam najboljih, ako je uopšte i postojala.

Napoli, pak, ništa nije prepustio slučaju. Osimen je početkom nastavka, na asistenciju Đovanija di Lorenca, po drugi put pogodio metu.

Treća recka djelo je Pjotra Zjelinskog koji je preuzeo odgovornost i sa "kreča" pogodio za 3:0 i rapsodiju na tribinama. 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()