Partizan traži štopera: Na nišanu Nastasić

Bila bi to ujedno i prilika za Matiju da se fudbalski vrati u život poslije teške posljednje sezone

20.07.2023. 19:16
  • Podijeli:
Matija Nastasić_Profimedia-64b9585a8c76d.webp Foto: Profimedia

Partizanu je potreban štoper, iskusan, da bude novi komandant odbrane. I da igra lijevom nogom. A rješenje je "pred nosom", Matija Nastasić (30).

Dijete kluba, trenutno bez angažmana, sa ogromnim iskustvom iz Italije, Engleske, Njemačke, Španije i reprezentacije Srbije.

Prvih "čačkanja" je bilo kada je ljetnj prelazni rok počeo. Ali posljednjih dana su pregovori dvije strane intenzivirani, piše "Mocart sport".

Čelnici Crno-bijelih su zaigrali "presing" na štopera, koji bi im legao kao "kec na deset", jer bi svojim kvalitetima i iskustvom nosio posljednju liniju tima.

Bila bi to ujedno i prilika za Nastasića da se fudbalski vrati u život poslije teške posljednje sezone u kojoj se nije naigrao ni u početku za Fjorentinu, niti kasnije za Majorku.

Mada je tamo uspio da skupi 18 nastupa na dva fronta. Ali, od kraja marta samo jednom je bio na terenu.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()