Partizan jedva sačuvao bod kod kuće: Kragujevčani ispustili pobjedu

Partizan je sad drugi sa 44 boda, dva manje od lidera Crvene zvezde, koju dočekuje u sreijdu od 18 časova

16.12.2023. 21:28
  • Podijeli:
fk partizan, fk radnik surdulica, 16 dec 2023 - foto Dusan Milenkovic ATAImages-657dff738c9e7.webp Foto: Dusan Milenkovic/ATAImages

Fudbaleri Partizana remizirali su kod kuće protiv kragujevačkog Radničkog rezultatom 3:3 (2:2) u meču 19. kola Superlige Srbije, čime su pred utakmicu protiv Crvene zvezde u srijedu napravili zaostatak od dva boda za vječitim rivalom.

Već u drugom minutu Aldo Kalulu je propustio fenomenalnu šansu da dovede Partizan u vođstvo, a kazna je stigla veoma brzo. Za samo devet minuta, od 7. do 16. Radnički je poveo sa 2:0. Prvo je strijelac bio Matija Gluščević, a asistent Ljubiša Pecelj, a zatim je Bojan Adžić spojio sa golom Činedua Žofrija.

Uspjeo je Partizan da izjednači do kraja poluvremena. U 39. minutu je Mateus Saldanja dao gol poslije dodavanja Kalulua, a onda je u 44. poravnao Bibras Natho prelijepim golom iz slobodnog udarca.

U 62. minutu poslije asistencije VAR sobe opravdano je poništen gol Saldanje zbog ofsajda, a u 74. minutu Radnički je ponovo poveo, katastrofalnu grešku defanzivaca Partizana kaznio je Milan Vidakov.

U 87. minutu rezervista Kristijan Belić je izjednačio na 3:3, ali nije uspjeo Partizan da stigne do potpunog preokreta u nadoknadi.

Partizan je sad drugi sa 44 boda, dva manje od lidera Crvene zvezde, koju dočekuje u sreijdu od 18 časova, u posljednjem kolu jesenjeg dela sezone, u zaostalom meču 9. kola Superlige.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()