Palacios nastavio čudesan niz Bayera, Knauff srušio Leipzig

Bayer je kao gost savladao Augsburg rezultatom 1:0

13.01.2024. 17:59
  • Podijeli:
bayern reuters-657494e78c961.webp Foto: Reuters

U subotu od 15.30 standardno je odigrano nekoliko mečeva Bundeslige. 

Bayer je kao gost savladao Augsburg rezultatom 1:0. Pobjedonosni pogodak postigao je vezista Exequiel Palacios u samom finišu – četvrtom minutu nadoknade – i na taj način produžio seriju nepobjedivosti ekipe koju vodi Xabi Alonso.

Klub iz Leverkusena još ne zna za poraz ove sezone – ima niz od 26 utakmica bez neuspjeha u svim takmičenjima, tokom kojeg je ostvario 14 pobjeda. To je najimpresivnija serija nekog njemačkog kluba od starta sezone u historiji fudbala.

Eintracht je kao gost savladao RB Leipzig rezultatom 1:0. Gol vrijedan pobjede postigao je Ansgar Knauff u sedmom minutu, posle asistencije Nilsa Nkunkua.

Mainz i Wolfsburg su remizirali – krajnji rezultat bio je 1:1. Wolfsburg je poveo pogotkom češkog veziste Valcava Černog u 12. minutu. Asistent bio je reprezentativac Hrvatske Lovro Majer.

Konačan rezultat postavio je austrijski bek Silvan Widmer u 61. minutu, posle dodavanja sunarodnika Filipa Mvenea.

Ostali rezultati:

Freiburg – Union Berlin 0:0,

Koln – Heidenheim 0:0.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()