Oglasio se Bilbija nakon teške operacije

Ubjedljivo najbolji strijelac domaćeg prvenstva

16.05.2024. 13:07
  • Podijeli:
bilbija hsk zrinjski-6645109ea1ad0.webp Foto: HŠK Zrinjski

Napadač Zrinjskog Nemanja Bilbija se obratio putem svog “Instagram” naloga nakon uspješno obavljene operacije.

Nemanju Bilbiju poslije operativnog zahvata očekuje višemjesečni proces rehabilitacije, ali se on uprkos tome pozitivnom porukom zahvalio doktorskom osoblju kao i svim ljudima koji su mu pružili podršku u proteklih nekoliko dana:

“Odličan. Hvala doktoru i cijelom osoblju. Hvala što ste mi pružili dosta podrške u ovim teškim danima iza mene” – istakao je Bilbija.

Najbolji strijelac Premijer lige Bosne i Hercegovine je do povrede u aktuelnoj sezoni odigrao ukupno 47 utakmica u svim takmičenjima postigavši 29 golova uz 10 asistencija.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()