Odmah pozvao policiju: Lovren na meti pljačkaša

Vrlo brzo su organi reda i mira došli na lice mjesta. Još uvijek niko nije uhvaćen, a policija je raspisala potragu

23.10.2023. 17:50
  • Podijeli:
Dejan Lovren press_Goran Stanzl_Pixsell-1668931812879.webp Foto: Goran Stanzl/Pixsell

Fudbaleri Liona nastavili su sa skandalozno lošim partijama u domaćem prvenstvu, pošto su nakon poraza od Klermona na domaćem terenu (1:2) ostali zakucani za dno tabele.

Između ostalog, na terenu za domaću ekipu našao se i Dejan Lovren, koji je dobio žuti karton i nije imao dobro veče na terenu, a još manje van njega.

Pošto je bio jedan od najlošije ocijenjenih igrača na terenu, on je doživio šok kada se vratio kući i kada je shvatio da je bio žrtva pokušaja provale. Međutim, dobra vijest je da lopovi nisu uspjeli u namjeri da uđu unutra.

Kako piše portal Lyon Mag, hrvatski odbrambeni igrač je primjetio tragove provale na vratima zbog pokušaja nasilnog ulaska, zbog čega je odmah pozvao policiju, piše Telegraf.

Vrlo brzo su organi reda i mira došli na lice mjesta. Još uvijek niko nije uhvaćen, a policija je raspisala potragu.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()