Odbijena žalba Krupe, poznat novi premijerligaš

Tim sa Vrbasa se žalio Drugostepenoj komisiji za licenciranje FSBiH, ali njihova žalba nije uvažena

20.06.2023. 13:21
  • Podijeli:
Zvijezda 09_foto_Zvijezda 09-64918b1f168cb.webp Foto: Zvijezda 09

Fudbalski klub Zvijezda 09 novi je član Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Ekipa Krupe na Vrbasu na terenu je izborila plasman u Premijer ligu Bosne i Hercegovine, međutim ovaj tim nije dobio licencu za nastup u bh. fudbalskoj eliti.

Tim sa Vrbasa se žalio Drugostepenoj komisiji za licenciranje FSBiH, ali njihova žalba nije uvažena.

Iz redova Zvijezde 09 potvrdili da je sastanak u prostorijama FSBiH održan danas u 12 sati, te da će oni naredne sezone igrati u Premijer ligi.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()