Očekivano: Bišćan dobio otkaz u Dinamu

Loši rezultati na početku sezone

21.08.2023. 14:48
  • Podijeli:
nogomet-mladi-biscan-pixsell-kralj.jpg

Zagrebački Dinamo donio je odluku o prekidu saradnje s dosadašnjim trenerom Igorom Bišćanom, a ovu informaciju su objavili na zvaničnoj stranici.

Trener Igor Bišćan preuzeo je klupu Dinama 6. aprila ove godine, a uspio je s ovim timom doći do naslova prvaka upisavši šest pobjeda i tri remija uz konačnih deset bodova prednosti.

U novu je sezonu krenuo s osvojenim Superkupom, doveo je Dinamo do play-offa Evropske lige, a u tri prvenstvene utakmice osvojio je četiri boda. Ukupno je Dinamo vodio u 17 službenih utakmica uz 10 pobjeda, pet remija i dva poraza.

"Ovim putem zahvaljujemo gospodinu Bišćanu na ostvarenim rezultatima te mu želimo puno sreće i uspjeha u budućnosti", saopćili su iz kluba te dodali:
"Klub će o daljnjim potezima pravovremeno obavijestiti javnost."

Hrvatski mediji pišu da bi novi trener Dinama mogao postati Goran Tomić.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()