O čemu su Hadžibegić i Misimović u Dubaiju pričali s Pjanićem

Ovaj trojac je saglasan da je potrebno udružiti snage kako bi se ostvario što bolji rezultat

19.01.2023. 20:21
  • Podijeli:
hadzibegic_Misimovic_Pjanic_foto_NSBiH-63c9983997c07.webp Foto: NS BiH

Novi selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine Faruk Hadžibegić i direktor Zvjezdan Misimović u sklopu redovnih aktivnosti borave u Dubaiju u posjeti Miralemu Pjaniću.

Hadžibegić i Misimović su s našim reprezentativcem obavili konstruktivan razgovor, a akcenat je bio na utakmicama koje reprezentacija BiH očekuju ovog marta u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo naredne godine.

Ovaj trojac je saglasan da je potrebno udružiti snage kako bi se ostvario što bolji rezultat te s mnogo optimizma ulaze u predstojeće kvalifikacije gdje je cilj plasman na veliko takmičenje.

U narednom periodu selektor i direktor reprezentacije planiraju posjetiti i ostale reprezentativce, koji nastupaju u evropskim klubovima.

Podsjetimo, nakon što je na sjednici IO NS BiH, održanoj 4. januara, Hadžibegić imenovan za selektora reprezentacije, dobio je i saglasnost da izabere članove stručnog štaba.

Pored Elvira Rahimića i Almira Seferovića, koji su bili i ranije, selektor se odlučio još za svog dugogodišnjeg saradnika Mehmeda Janjoša, kao i za Nenada Gagru i Sinišu Mrkobradu.

Inače, reprezentacija BiH će u prvom meču kvalifikacija 23. marta dočekati selekciju Islanda, a tri dana kasnije će gostovati u Slovačkoj.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()