Novinar iz Argentine saopštio užasne vijesti: Wanda Nara ima tešku bolest

Skoro svi svjetski mediji prenose da je Nara prebačena je u bolnicu u Buenos Airesu u petak

15.07.2023. 08:14
  • Podijeli:
Wanda Vanda Nara_Instagram-63dccbdb0471c.webp Foto: Instagram

Argentinski novinar Jorge Lanata saopštio je tužne vijesti. Wanda Nara najpoznatija fudbalska menadžerica boluje od leukemije.

Skoro svi svjetski mediji prenose da je Nara prebačena je u bolnicu u Buenos Airesu u petak, kada joj je dijagnosticirana ova teška bolest.

Nekadašnja supruga fudbalera Maura Icardija prvobitno se žalila na bolove u trbuhu, a nakon čega su uslijedile detaljnije pretrage i loše vijesti.

Bivši suprug Mauro želi navodno da pomogne Wandi, jer insistira da je odvede na liječenje u Italiju. Icardi je proveo vrijeme igrajući za Inter i na Čizmi se osjeća kao kod kuće.

Prošlu sezonu proveo je na posudbi u Galatasarayju sa kojim je postao i šampion Turske, a navodno je pred potpisao za turskog giganta.

Navodno je Mauro Icardi želi odvesti u Italiju na liječenje. Argentinski nogometaš većinu karijere igrao je u Italiji, u Interu, i to je zemlja u kojoj se osjeća kao kod kuće. Prošle je sezone igrao za Galatasaray, bio je na posudbi, a ovog je ljeta na korak do potpisa duljeg ugovora s Turcima.

Većinu karijere Maura Icardija vodila je upravo Wanda Nara, međutim nije bilja omiljena među navijačima Intera posebno, jer su joj jedne prilike i kamenovali auto. Navijači su kao argumentaciju navodili da ne donosi dobre odluke za Inter i Maurovu karijeru.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()