Novi skandal u Srbiji: Igrači ostali bez premija, novac otišao u ruke zaposlenim u Savezu

Prema informacijama Telegrafa, ogromne premije isplaćene su osobama unutar saveza, dok su igrači dobili minimalne iznose

29.06.2024. 11:45
  • Podijeli:
srbija-667010c680bb7.webp Foto: TANJUG/ NEMANJA JOVANOVIĆ

Srbijanski reprezentativci su ostali bez većeg dijela premija za nastup na Evropskom prvenstvu u Njemačkoj, javljaju mediji u Srbiji.

Prema informacijama Telegrafa, ogromne premije isplaćene su osobama unutar saveza, dok su igrači dobili minimalne iznose.

Generalni sekretar Jovan Šurbatović i njegovi saradnici su dobili po 100.000 eura, direktor Miroslav Tanjga 50.000 eura, a finansijska direktorica, koja je inače desna ruka Šurbatovića, je zaradila 45.000 eura.

S druge strane, nogometaši su se odrekli premija u korist radne zajednice saveza odnosno slabije plaćenih osoba koje rade u sjeni, ali su zaduženi da reprezentativci imaju sve moguće uslove pa su oni koji su igrali na terenu ostali bez dodatnih nagrada.

Ovo je samo posljednji u nizu skandala koji su potresli srbijansku reprezentaciju koja je takmičenje na Euru okončala u grupnoj fazi turnira.

Sve kontroverze i sukobi dodatno su pogoršali atmosferu unutar reprezentacije koja je na kraju takmičenje završila bez pobjede, dva boda i sa brojnim unutrašnjim problemima.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()