Novi skandal u Italiji: I trener Juventusa u aferi klađenja

Korona tvrdi da se Alegri kladio na utakmice Serije B, te je pokazao jedan video snimak kako pomenuti stručnjak kocka u kazinu za vreme kovida

20.10.2023. 09:41
  • Podijeli:
Masimilijano Alegri.jpg Foto: Profimedia

Italijanski fudbal poslednjih dana drma ozbiljan skandal kada je u pitanju nelegalno klađenje igrača na utakmice, što je javnosti otkrio tamošnji čuveni "paparaco" Fabricio Korona.

Prvi na listi bio je Nikolo Fađioli, koji je potom javno priznao i dobio sedam meseci suspenzije, zatim i Sandro Tonali i Nikolo Zaniolo, da bi se u celu priču u međuvremenu uvezao i trener Juventusa Masimilijano Alegri.

Korona tvrdi da se Alegri kladio na utakmice Serije B, te je pokazao jedan video snimak kako pomenuti stručnjak kocka u kazinu za vreme kovida.

Kazino u Italiji nije nelegalan, ali Korona tvrdi da je Alegri tom prilikom zaradio 30.000 evra i da je tri dao osobi pored sebe kako bi ovaj uplatio za njega.

''Stalno je kockao. Jednom je osvojio 30 hiljada evra i dao je tri hiljade osobi pored sebe govoreći da je to za račun, odnosno listić za kladionicu. Njegov prijatelj je uplatio listić za njega. Puno se kladio na utakmice Serije B iz kazina'', tvrdi Koronin izvor.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()