Novi problem za Xavija: Ostao i bez napadača

Teška situacija za Katalonce

31.01.2024. 20:49
  • Podijeli:
joao felix reuters-65280fac28d88.webp Foto: Reuters

Novi problem za fudbalski klub Barcelonu i njenog trenera Xavija Hernandeza.

Na listi povrijeđenih igrača Barcelone našlo se još jedno ime – Joao Felix. Portugalski fudbaler je povrijedio zglob na posljednjem treningu  i prema prvim prognozama pauzirat će najmanje tri sedmice.

Osim Felixa povrijeđeni fudbaleri katalonskog kluba su Gavi i Alejandro, koji su već završili sezonu, dok su van stroja Raaphinha, Ter Stegen i Martinez.

Dok su oni povrijeđeni napad Barcelone će predvoditi Ferran Torres, Lamine Yamal i Robert Lewandowski.

Očekuje se da Felix bude spreman za prvi meč osmine finala Lige šampiona protiv Napolija na stadionu “Diego Armando Maradona“.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()