Nogometni savez BiH objavio plan za proširenje Trening centra u Zenici

Prvi dio ovog Projekta uspješno je završen 2013. godine kada je svečano otvoren Trening centar

02.11.2022. 10:50
  • Podijeli:
Trening_centar_Zenica_foto_YT-1667316680279.webp Foto: YouTube

Predstavnici Nogometnog saveza BiH i Grada Zenice danas su u Zenici potpisali Ugovor o nastavku realizacije zajedničkog projekta izgradnje Trening centra NSBiH.

Prvi dio ovog Projekta uspješno je završen 2013. godine kada je svečano otvoren Trening centar.

"Druga faza obuhvata izgradnju novog smještajnog objekta sa svim pratećim sadržajima za trenažni proces u skladu sa FIFA i UEFA standardima, te dva nova fudbalska terena sa prirodnom travom", naveli su iz NSBiH na društvenim mrežama.

Kako će izgledati Trening centar NSBiH u Zenici, nakon izgradnje druge faze možete pogledati u video prilogu:

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()