Njemački golman šokirao sve u Engleskoj: Gurnuo dječaka pa bio na udaru cijelog stadiona

Kasnije se morao izvinjavati

27.12.2023. 07:42
  • Podijeli:
leno x com-658bc43e1d950.webp Foto: X-com

Bivši golman Arsenala, a sada jedinica Fulhama Bernd Leno bio je u fokusu javnosti nakon što je jučer izazvao incident s dječakom koji sakuplja lopte.

Bournemouth je rezultatom 3:0 razbio očajni Fulham i gosti nisu imali odgovor na sjajne Trešnjice. Njihova nemoć najbolje se oslikava u potezu golmana Bernda Lene, koji je završio u nepotrebnom skandalu s dječakom koji sakuplja lopte.

Pri rezultatu 2:0 sredinom prvog poluvremena, njemački golman je želio dobiti loptu od dječaka. No, Bournemouthov klinac koji je stajao iza gola samo je držao loptu i čekao da golman priđe po nju.

Leno je to i učinio, a onda odgurnuo dječaka, čime je izazvao jedan od najsramotnijih poteza u svojoj karijeri. Naravno, odmah se našao na udaru cijelog Vitality stadiona koji mu je žestoko zviždao. Također, u tim trenucima imao je i žuti karton pa da je sudija Tim Robinson bio raspoložen, mogao mu je pokazati i put svlačionice.

Srećom po sve strane, Leno je kasnije prišao dječaku, izvinio se, a onda se izvinio i cijelom stadionu podigavši obje ruke u zrak. Shvatio je Nijemac šta je uradio, a dio publike mu je i oprostio.

Video pogledajte OVDJE

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()