Niko, nikad kao Ronaldo: 700. recka za pobjedu i anale

Ronaldo je postigao gol za bitnu pobjedu, ali i ulazak u besmrtnike s obzirom na to da mu je to bio 700. klupski pogodak

09.10.2022. 22:44
  • Podijeli:
Kristijano Ronaldo_Profimedia-1665349400862.webp Foto: Profimedia

Prva zvijezda Mančester junajteda Kristijano Ronaldo večeras je zatresao mrežu Evertona i na taj način ispisao fudbalsku istoriju.

Ronaldo je postigao gol za bitnu premijerligašku pobjedu 2:1, ali i ulazak u besmrtnike s obzirom na to da mu je to bio 700. klupski pogodak.

Niko, nikada prije njega nije uspio da ostvari ovaj podvig.

A on je došao u najboljem mogućem trenutku - kada gotovo svi preispituju njegova dostignuća i trenutne mogućnosti.

Pa ipak, slavni Portugalac večeras je demonstrirao zašto je jedan od najboljih ikada. Pravovremeni pas je povukao naprijed, došao do mete, nišanio i - pogodio za tri velika bod na "Gudisonu" i proboj ka vrhu tabele.

Kristijano je na taj način probio magičnu granicu i ućutkao kritičare. Da, ove sezone ne blista, šansu često čeka sa klupe, ne postiže golove kao što je navikao...

Pa ipak, forma je prolazna a klasa vječna.

Sa 700. golom u klupskom dresu dodatno je podigao letvicu. A ako se zna da je i rekorder po broju datih pogodaka u reprezentativnom dresu, 117, jasno je da Kristijanov legat neće tek tako da izblijedi.

Standings provided by Sofascore
  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()