Nihad Mujakić: Poziv u A tim je ostvarenje sna

Ovaj defanzivac turskog Ankaragučua ne krije oduševljenje zbog dolaska u nacionalni tim

13.11.2023. 20:35
  • Podijeli:
Nihad Mujakić_foto_FSBiH Cropped-655274b048e0e.webp Foto: FS BIH

Selektor Savo Milošević je pozive za utakmice sa Luksemburgom i Slovačkom uputio nekolicini novih igrača koji tek treba da debituju za seniorsku selekciju.

Među njima je i Nihad Mujakić koji je nastupao za omladinske selekcije Bosne i Hercegovine, a sada se nada i prvim minutama u dresu A reprezentacije.

Ovaj defanzivac turskog Ankaragučua ne krije oduševljenje zbog dolaska u nacionalni tim.

"Poziv u A reprezentaciju je za mene ispunjenje sna. Ranije sam izjavio da sam imao dva sna. Da zaigram za FK Sarajevo, što mi se ostvarilo i da budem reprezentativac svoje zemlje, a taj mi se sad ostvaruje. Želim da pokažem da nisam slučajno tu i da opravdam ovaj poziv. Spreman sam došao na okupljanje i motivisan da radim i da se pokažem u najboljem svjetlu", kazao je Mujakić.

Očekuje pozitivne rezultate na kraju kvalifikacija.

"Pred nama su završne utakmice u ovim kvalifikacijama koje moramo shvatiti najozbiljnije jer su nam one priprema za baraž. Nemamo puno vremena i siguran sam da ćemo period koji imamo za pripremu iskoristiti na najbolji način, kako bismo utakmice odigrali što kvalitetnije i ostvarili pobjede", zaključio je Mujakić.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()