Nica silna protiv Monaka, prvi golovi Mofija

Fudbaleri Nice su kao gosti savladali Monako u 25. kolu francuske Lige 1 rezultatom 3:0 (3:0)

26.02.2023. 21:19
  • Podijeli:
nica_tviter-63fbbe82b11ce.webp Foto: OGC Nice/Twitter

Gosti su došli do ubjedljive prednosti pošto je Terem Mofi zatresao mrežu u osmom i 26. minutu. To su bili prvi golovi napadača koji je u januaru pojačao Nicu, pošto je klub sa juga Francuske napadača doveo na šestomjesečnu pozajmicu iz Lorijana.

Konačan rezultat postavio je Krepren Tiram već u 43. minutu. Monako nije uspio da dođe ni do utješnog pogotka iako je imao ukupno 15 šuteva, ali su samo četiri udarca išla u okvir gola koji brani Kasper Šmajhel.

Monako je ubjedljivim porazom smanjio svoje šanse da se umiješa u borbu za titulu – Kneževi imaju 50 bodova, sedam manje od lidera Pari Sen Žermena, koji ima meč manje.

Nica je sedmoplasirana sa 41 bodom iz 25 utakmica.

Izabranici Pola Klemena u narednom kolu gostuju ekipi Troa – u nedelju od 15 časova, dok je nastavak impresivnog niza od šest pobjeda i dva remija u prethodnih osam mečeva traži protiv Oksera u petak od 21 čas, piše Sportklub.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()