Ni d od derbija: Istorijska blamaža Junajteda na "Enfildu"

Da, riječ je o dva najtrofejnija engleska kluba. Međutim, ovo što smo večeras gledali na "Enfildu" velika je sramota Crvenih đavola.

05.03.2023. 19:24
  • Podijeli:
Liverpul Mančseter junajted_Jon Super AP Tanjug-6404dcb0090eb.webp Foto: Jon Super / AP / Tanjug

Fudbaleri Liverpula ponizili su Mančester junajted u utakmici koja je, slobodno se može reći, nekad davno bila najveći derbi ostrvskog fudbala.

Da, riječ je o dva najtrofejnija engleska kluba. Međutim, ovo što smo večeras gledali na "Enfildu" velika je sramota Crvenih đavola.

Primao je Junajted teške udarce, gubio ubjedljivo, ali nikad ovako sramotno i nikad protiv najljućeg rivala. Ovih 0:7 još dugo će da boli.

Istina, gost nije bilo loš od starta. Šta više, u većem dijelu prvog poluvremena imao je nešto više od igre.

A onda je uslijedila blamaža. Kodi Gakpo je u finišu prvog dijela "otvorio račun".

U nastavku su golovi padali kao na traci. Prvo je Darvin Nunjez nagovijestio epilog, drugi pogodak Gakpa je praktično bio pečat na trijumf, dok je istorijsku noć najavio Mo Salah.

Do kraja su i Nunjez i Salah po još jednom zatresli mrežu, da bi tačku na i, simbolino, stavio Roberto Firmino, koji uskoro napušta Redse.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()