Nemanja Matić napustio Romu i potpisao za Ren

Tokom karijere igrao je za Kolubaru, slovačke Košice, holandski Vitese, Benfiku, Čelsi u dva mandata i Mančester Junajted

15.08.2023. 07:55
  • Podijeli:
nemanja matic instagram-64bec3d0cdb4c.webp Foto: Instagram/PrintScreen/nemanjamatic

Srpski fudbaler Nemanja Matić napustio je Romu i potpisao za Ren, objavio je francuski klub.

Kako se navodi, Matić je potpisao ugovor na dvije godine.

Nekadašnji reprezentativac Srbije ima 35 godina, a tokom karijere igrao je za Kolubaru, slovačke Košice, holandski Vitese, Benfiku, Čelsi u dva mandata i Mančester Junajted.

Za Srbiju je odigrao 48 utakmica i postigao dva gola.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()