Neimar neće biti spreman

Nejmar se povrijedio u oktobru prošle godine na meču kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2026. godine između reprezentacije Brazila i Urugvaja

22.05.2024. 11:08
  • Podijeli:
Tan2024-03-1405032378_1 nejmar AP PhotoAndre Penner-66180cd37dd07.webp Foto: Tanjug/AP Photo/Andre Penner

Nejmar neće biti spreman za početak nove sezone u Saudijskoj Arabiji.

Trener ekipe Al Hilala iz Rijada Žorž Žezus potvrdio je ovu informaciju, a Nejmar će zbog povrede propusti i predstojeći Kup Amerike od 20. juna do 14. jula u SAD.

Nejmar se povrijedio u oktobru prošle godine na meču kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2026. godine između reprezentacije Brazila i Urugvaja. On je morao biti operisan početkom novembra.

"Potreban je duži vremenski period za oporavak Nejmara. Za ovu vrstu povrede pauza može trajati i do 11 mjeseci. Ako izračunamo, Nejmar neće biti spreman za pripreme pred sezonu", izjavio je Žezus koji je sa ekipom Al Hilal još ranije osigurao naslov prvaka Saudijske Arabije

Nova sezona u šampionatu Saudijske Arabije počinje sredinom avgusta.

  • Podijeli:

Tagovi

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()