Ne smiruje se situacija u Turskoj: Fenerbahče odbija da igra protiv Galatasaraja

Sada ništa nije bolje ni u drugom terminu, a za to postoje određeni razlozi.

07.04.2024. 17:20
  • Podijeli:
Dušan Tadić Fenerbahce-65f364170cfec.webp Foto: AP Photo/Francisco Seco/Tanjug

Trebalo je da u Saudijskoj Arabiji na programu bude novi duel Galatasaraja i Fenerbahčea, ali od duela u Superkupu Turske vjerovatno neće biti ništa.

Ito po drugi put, jer je ovaj meč prvobitno trebalo da se odigra 29. decembra.

Sada ništa nije bolje ni u drugom terminu, a za to postoje određeni razlozi.

Prvi je taj što su igrači oba tima trebala da na teren izađu u majicama Kemala Ataturka, što vlasti u ovoj državi nisu željele da dopuste, navodi B92.

Fener je tražio da ovaj duel sudi strani sudija, ali ovaj zahtjev je bio odbijen, a drugi je taj da se ova utakmica pomjeri zbog obaveza Fenerbahčea u Ligi konferencija.

Pošto njihove želje nisu ispunjene plan je da Fener na teren pošalje ekipu sa devet omladinaca, s tim što će trojica se navodno povrijediti i tako će utakmica biti prekinuta i registrovana 3:0 za Galatasaraj.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()