Navijači se nadaju iznenađenju: Zrinjski će imati veliku podršku u Bratislavi

Susret se igra u utorak od 20 sati i 30 minuta

31.07.2023. 12:30
  • Podijeli:
Zrinjski - Urartu 5_Denis Kapetanović Pixsell-64b6eac7ed2cc.webp Foto: Denis Kapetanović / Pixsell

HŠK Zrinjski u utorak igra uzvratni susret 2. pretkola Lige prvaka u Bratislavi protiv Slovana, a Plemiće očekuje težak zadatak budući da imaju gol zaostatka.

Zrinjski je u prvom meču odigranom pod Bijelim brijegom minimalno poražen. Gol odluke postigao je Zubaru u drugom poluvremenu.

Danas su fudbaleri mostarskog tima otputovali za Bratislavu, a uoči meča Zrinjski je objavio kako će ekipa Krunoslava Rendulića imati podršku od preko 450 navijača.

Šef stručnog štaba Krunoslav Rendulić je prije polaska kratko najavio sutrašnji susret.

"Nemamo izbora, ako mislimo proći dalje moramo pobijediti. Rezultat je aktivan, Slovan je u prednosti za jedan gol. Ako mi zabijemo gol onda je sve u egalu".

Dolazak fudbalera Zrinjskog očekuje se u poslijepodnevnim satima.

Susret se igra u utorak od 20 sati i 30 minuta.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()