Navijači Bayerna oduševili parolom u Parizu: Poslali snažnu poruku UEFA-i

Bayern je pobijedio rezultatom 1:0, a jedini pogodak postigao je Coman u drugom poluvremenu

15.02.2023. 14:34
  • Podijeli:
Bayern_navijaci_poruka_foto_TW-63eccd21899c7.webp Foto: Twitter/Football Tweet

Navijači Bayerna poznati su po vrlo iskrenim parolama kojima kritikuju UEFA-u i klubove protiv kojih igraju zbog visokih cijena ulaznica, a tako je bilo i sinoć u Parizu gdje je njihov tim gostovao PSG-u u prvom meču nokaut faze Lige prvaka.

Nijecmi su, kao i uvijek, bili vrlo brojni i pružili su veliku podršku svojim igračima, a uz navijanje i bakljadu pripremili su i parolu domaćem klubu.

Kao što su to uradili i u grupnoj fazi ove sezone, kada su igrali protiv Viktorije Plzen, i PSG su prozvali zbog visokih cijena karata.

"Ulaznica 70 eura? Pa nismo Neymar! 20 eura za ulaznicu je već puno! Je*eš PSG", pisalo je na paroli.

Kada su u meču protiv Viktorije podigli parolu protiv ovog kluba, UEFA je kaznila Bayern sa 15.000 eura, a nema sumnje da će i ovaj put poslati kaznu na adresu minhenskog kluba.

Podsjećamo, Bayern je pobijedio rezultatom 1:0, a jedini pogodak postigao je Coman u drugom poluvremenu. Uzvratni meč u Minhenu se igra 8. marta.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()