Nakon pobjede protiv Borca: Zrinjski u ponedjeljak slavi osvajanje Kupa BiH

„Plemići“ su odlučili organizovati veliku proslavu u Mostaru.

25.05.2024. 11:42
  • Podijeli:
Zrinjski_GOSK_foto_Zrinjski-66427e62ad90b.webp Foto: HŠK Zrinjski

Fudbaleri Zrinjskog ove sezone nisu uspjeli odbraniti duplu krunu. Titulu šampiona WWin lige Bosne i Hercegovine prepustili su Borcu, ali su ipak podigli jedan trofej.

Zrinjski je pobjedama nad Borcem, u obje utakmice finala Kupa Bosne i Hercegovine, odbranio pehar u najmasovnijem takmičenju.

„Plemići“ su odlučili organizovati veliku proslavu u Mostaru.

“Jeste li spremni za reprizu u ponedjeljak? Zajedno stavljamo točku na “i” povijesne sezone u Europi, Kupu, ali i prvenstvu! Opraštamo se sa stilom od sezone iza nas ispred H.D. Herceg Stjepan Kosača, ali i najavljujemo novi pohod na grupe i dvostruku krunu ovog ljeta!”, navodi se u poruci na službenom profilu mostarskog kluba.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()