Nakon brutalnog poraza oglasio se Dalić: Bili smo prespori, ali ne brišite sve dobro što radimo

Susret između Hrvatske i Španije trebao je biti derbi drugog dana smotra najboljih ekipa Starog kontinenta, ali su „vatreni“ doživjeli potop rezultatom 0:3.

16.06.2024. 12:08
  • Podijeli:
Dalic zamisljen Arg_Reuters-6398ebfaeea09.webp Foto: Reuters

Bio je loš dan, nećemo sada prebrisati sve dobro što smo radili, poručio je Zlatko dalić, selektor fudbalske reprezentacije Hrvatske nakon „potopa“ koji njegovi izabranici doživjeli na startu Evropskog prvenstva u Njamačkoj.


Susret između Hrvatske i Španije trebao je biti derbi drugog dana smotra najboljih ekipa Starog kontinenta, ali su „vatreni“ doživjeli potop rezultatom 0:3.

"Čestitam Španjolskoj na zasluženoj pobjedi. Bilo nam je teško u prvih 15 minuta, potom smo se posložili, no razdvojila nas je dubinska, okomita lopta. To je bila naša greška, loše postavljanje, na tome smo radili, ali olako smo primili taj pogodak, baš kako smo upozoravali. Nismo bili dovoljno agresivni, bili smo prespori, stajali smo daleko od igrača, a kad ovako dobrim igračima ostavimo puno prostora, nemamo baš mnogo šansi", rekao je Zlatko Dalić prenose Nezavisne novine,

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()