Najbolja voštana figura svih vremena: Pogodite koji Mbappe je pravi

Fudbaler ostao šokiran

19.05.2024. 09:52
  • Podijeli:
kylian mbappe reuters 1-6649a5abd9b1e.webp Foto: Reuters

Kylian Mbappe je dobio voštanu figuru i ona je vjerovatno nikada nije napravljena nijedna bolja za fudbalera. Pa, možda i za bilo koju slavnu ličnost.

I dok su fudbaleri ostajali šokirani kada bi vidjeli statue (pitajte Cristiana Ronalda), plakete i ručne radove (Lionel Messi) ili spomenike (David Beckham, mada se to ispostavilo kao šala), Mbappe je mogao samo da pokaže oduševljenje.

To je i uradio jer je “pravio intrevju“ sa sopstvenom figurom, te se ponosno slikao i pozirao. Mbappe je, vjerovatno, direktno nadgledao čitav proces jer je poznato da izuzetno pazi na biznis model kojim se vodi koji uključuje perfekcionizam i saradnju samo sa izabranim brendovima.

Upravo zbog toga se pretpostavlja da je sve vrijeme proveravao kako će ispasti voštana figura.

Krajnji rezultat je nevjerovatan. Da je i pravi Mbappe bio u istom dresu gotovo izvesno je da ih ne bi mogli raspoznati.

Ima i onih koji su pisali da „voštani Mbappe više liči na Mbapepa od pravog Mbappea“. I zaista pogledajte ovu figuru koja je uhvatila svaku, pa i najmanju poru Francuza.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()