Murinjo: Poštujem Alegrija, često se čujemo i dopisujemo

U prijateljskim odnosima

06.03.2023. 12:55
  • Podijeli:
Žoze Murinjo-63bd6c711efc2.webp Foto: Profimedia

Trener fudbalera Rome Žoze Murinjo izjavio je danas da je u prijateljskim odnosima sa šefom stručnog štaba Juventusa Masimilijanom Alegrijem, prenose italijanski mediji.

Roma je sinoć na svom terenu pobijedila Juventus u 25. kolu Serije A rezultatom 1:0. Ovo je bio prvi trijumf rimskog kluba nad Juventusom poslije 2020. godine.

"Kada igramo kao tim i kada igrači daju sve od sebe, onda možemo svakog da pobijedimo. Igrači su imali dobar pristup. Srećan sam zbog pobjede, ali sam još uvijek nezadovoljan zbog izdanja protiv Kremonezea", rekao je Murinjo.

Italijanski mediji podsjećaju da je portugalski trener ranije imao razne ispade na utakmicama sa Juventusom.

"Poštujem Alegrija. Godinama se poznajemo, često se čujemo porukama, ali i preko zajedničkih prijatelja", dodao je Murinjo.

Roma je trenutno četvrta na tabeli Serije A i bori se za plasman u Ligu šampiona naredne sezone.

"Svjesni smo svojih ograničenja i pokušavamo da ih sakrijemo. Ako nismo na 100 odsto, onda patimo", zaključio je Murinjo.

Roma će u narednom kolu na svom terenu dočekati Sasuolo.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()