Mourinho prognozirao pobjednika Lige prvaka

Volio bih da naslov pripadne Realu, zbog kluba i Carla Ancelottija”, rekao je Mourinho

17.02.2024. 16:44
  • Podijeli:
Žoze Murinjo-65ad152705f3d.webp Foto: AP Photo/Gregorio Borgia, File/Tanjug

Jose Mourinho gostovao je u podcastu Rija Ferdinanda. U njemu je priznao da ga je jako zabolio otkaz koji je nedavno dobio u Romi, a onda i otkrio svoje favorite za osvajanje engleske Premier lige i Lige prvaka.

Liverpool je u ovom trenutku vodeća ekipa Premier lige s dva boda više od Manchester Cityja, ali i utakmicom više. Nakon što je neko vrijeme razmišljao o konačnom odgovoru, Mourinho je prednost ipak dao momčadi Pepa Guardiole. Za njega je ona i jedan od dva najveća favorita za osvajanje Lige prvaka.

“Rekao bih da će Ligu prvaka osvojiti ili Manchester City ili Real Madrid. Za mene bi bilo veliko iznenađenje da to bude neko drugi premda do titule mogu i Bayern i Paris Saint-Germain. Volio bih da naslov pripadne Realu, zbog kluba i Carla Ancelottija”, rekao je Mourinho.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()