Mitrogol pokrenuo Fulam, rampa za Arsenal

Mitrović je do "kote devet" stigao u 11 utakmica i sada ima samo dvije recke manje od svog rekorda u najjačoj ligi na planeti

23.10.2022. 16:54
  • Podijeli:
Aleksandar Mitrović_Tanjug-1666536829747.webp Foto: Tanjug

Fudbaleri Fulama na krilima sjajnog Aleksandra Mitrovića porazili su Lids u gostima rezultatom 3:2.

Riječ je o utakmici 13. kola Premijer lige u kojoj je srpski rekorder ponovo zablistao punim sjajem, došao do devetog gola u sezoni, čime se sa Harijem Kejnom izjednačio na drugom mjestu liste strijelaca.

Nakon što je domaćin poveo, popularni Mitrogol je povukao ekipu naprijed i nakon centaršuta Andreasa Pereire iz kornera dobro poznatim trzajem glavom pogodio za izjednačenje.

Taj pogodak bio je vjetar u leđa sastavu iz prestonice koji preokrenuo, poveo 3:1, a onda uz manje probleme sačuvao velika tri boda koja su ga lansirala na visoku sedmu poziciju.

Mitrović je do "kote devet" stigao u 11 utakmica i sada ima samo dvije recke manje od svog rekorda u najjačoj ligi na planeti. Tada je Fulam ispao iz lige, ovog puta to ne bi trebalo da bude slučaj.

A drugi tim iz Londona neće po dobrom pamtiti ovo popodne, Arsenal. Tobdžije su se "okliznule" u Sautemptonu, gdje je istoimeni domaćin izvukao bod, 1:1. Uprkos remiju, četa Mikela Artete i dalje je lider, ali je sada samo dva koraka ispred prvaka Mančester sitija.

Standings provided by Sofascore
  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()