Milošević naknadno pozvao nogometaša kojeg je sportska javnost u BiH dugo prizivala

Bio je član U-21 reprezentacije Bosne i Hercegovine, a za naše mlade nade je odigrao šest utakmica i postigao dva pogotka

06.11.2023. 18:20
  • Podijeli:
Nermin Zolotić_foto_YT Cropped-6548fe9e9f766.webp Foto: Twitter/@vsports_pt

Bosanskohercegovački nogometaš Nermin Zolotić (30) dobio je nakadni poziv selektora Save Miloševića za predstojeće utakmice naše reprezentacije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo protiv Luksemburga i Slovačke.

Nekadašnji član sarajevskog Željezničara, koji trenutno nastupa za Casa Piu, već dugo se prizivao u bh. sportskoj javnosti kao potencijalni Zmaj, a nakon što je zbog povrede otpao Adrian Leon Barišić, Zolotić je konačno dočekao svoju šansu.

Ovaj 30-godišnjak je ove sezone odigrao 15 utakmica u svim takmičenjima za Casa Piu i jedan je od najbolje ocijenjih igrača, a ranije je bio član Genta i Roeselarea u Belgiji te Istre u Hrvatskoj.

Bio je član U-21 reprezentacije Bosne i Hercegovine, a za naše mlade nade je odigrao šest utakmica i postigao dva pogotka.

Podsjetimo, Zmajeva 16. novembra očekuje gostovanje Luksemburgu, a tri dana poslije u Zenici dočekujemo Slovačku.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()