Milojević: Srećan sam zbog titule, ali nije kraj sezone

"Zvezdaška javnost je razmažena, podrazumijeva titule, ali ona se ne podrazumijeva"

23.04.2023. 08:40
  • Podijeli:
Tan2023-01-0415361929_5 Miloš Milojević Jadranka Ilić-6400a1a5e57bc.webp Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

"Osjećam se kao i uvijek kad pobijedimo, ali treba biti realan i reći da smo drugoplasirani tim pobijedili sa 4:1, te da smo pokazali karakter i kad smo nesrećno primili gol, uspjeli da se konsolidujemo i 65, 70 minuta igrali u visokom ritmu i tempu", rekao je trener fudbalera Crvene zvezde Miloš Milojević posle trijumfa protiv TSC-a i osvojene 34. titule.

"Što se tiče titule, zvezdaška javnost, pa i ja, koji sebe prvo smatram navijačem, je razmažena, podrazumijeva titule, ali ona se ne podrazumijeva. Tako da, čestitam upravi, stručnom štabu, igračima i naravno navijačima. Nije lako ostati 'na prstima' tokom cijele sezone, potrebna je motivacija, ali srećan sam zbog titule", izjavio je Milojević.

Za mene se ovdje ne završava sezona, imamo derbi, šest utakmica i odgovornost je takva da u svakom meču damo maksimum i idemo na pobjedu, podvukao je Milojević. Zvezda je ponovila uspjeh iz 1977. godine kada je šest kola prije kraja prvenstva uspjela da osvoji titulu.

"Najbitnije je da smo osvojili, srećan bih bio i da smo to učinili u posljednjem kolu, a ta statistika je priča za unuke, kad se ode u penziju. Niko od nas nije svjestan ovog uspjeha, jer smo se svi navikli na titule, ali biću svjesniji kad uzmem sebi odmora. Sad je fokus na derbiju, naravno, srećan sam zbog titule, ali nije kraj sezone".

Duel protiv Partizana, 170. večiti derbi, je već u srijedu.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()