Mančester junajted želi vezistu PSŽ-a

Meta "crvenih đavola" je 23-godišnji Urugvajac Manuel Ugarte, javlja Fabricio Romano

02.07.2024. 08:50
  • Podijeli:
Manuel Ugarte-646f32312b87d.webp Foto: Profimedia

Engleski Mančester junajted želi zadnjeg veznog igrača Pari Sen Žermena.

Meta "crvenih đavola" je 23-godišnji Urugvajac Manuel Ugarte, javlja Fabricio Romano.

Očekuje se da engleski klub uskoro pošalje zvaničnu ponudu.

Ugarte sigurno neće biti jeftin s obzirom da ga je PSŽ prije samo godinu dana platio 60 miliona evra lisabonskom Sportingu.

Sporting ga je u januaru 2021. doveo za 24,5 miliona iz Familikaa, koji ga je samo sedam mjeseci ranije platio 9 miliona Feniksu iz rodnog Montevidea.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()