Lukić: Ostvarili smo zacrtani cilj, bićemo još bolji naredne sezone

Ekipa je već otišla na zasluženi odmor

28.05.2024. 20:45
  • Podijeli:
Goran_Lukic_foto_Borac-66561eb58e21c.webp Foto: FK Borac

FK Borac ostvario je zacrtani cilj. 

Šampionska titula vratila se u Platonovu 6, a prvi čovjek kluba, Goran Lukić, prezadovoljan je ostvarenim tokom minule sezone.

“Osvajanjem šampionske titule ispunjen je primarni cilj koji smo zacrtali prije početka sezone. Prevalili smo dug put, a naši igrači i stručni štab pokazali su pobjednički karakter. Svi u klubu su ponosni na ono što se uradilo, a posebno nas raduje odnos koji su igrači imali prema klubu. U svakoj utakmici su dali sve od sebe, igrali su srcem, i uvjeren sam, da su bili na ponos našim navijačima i čitavoj Banjaluci. Nismo uspjeli da se domognemo “duple krune”, ali to ne umanjuje veliki uspjeh koji smo napravili nego nam samo daje motiv da naredne sezone budemo još bolji. Ovim putem želim da još jednom čestitam igračima, stručnom štabu, našim navijačima i svima u FK Borac koji su dali svoj pun doprinos tokom šampionske sezone.” poručio je Lukić.

Ekipa je već otišla na zasluženi odmor, a sportski sektor kluba uveliko radi na sklapanju igračkog mozaika za narednu sezonu. Javnost će, kaže Lukić, na vrijeme biti obavještena o svemu, a poručuje da je pred klupskim rukovodstvom zadatak da klub nastavi da napreduje na svim nivoima.

“Drago nam je što smo vratili titulu u Banjaluku, ali želimo da naš klub napreduje iz dana u dan na svim poljima. Čeka nas puno posla. Imamo brojne planove vezane za dalji razvoj FK Borac i na nama je da ih realizujemo. Naši prioriteti ostaju ulaganja u infrastrukturu, na i oko stadiona, stvaranje još boljih uslova za napredak omladinske škole, ali i stvaranje još jačeg tima za narednu sezonu. Naš klub je na dobrom putu i daćemo sve od sebe da budemo još bolji naredne sezone.” rekao je Lukić

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()