Lovren: Šaka bijednika mrzi sve što je hrvatsko

Sramotno skandiranje stopera Hrvatske na proslavi s Brozovićem

20.12.2022. 15:09
  • Podijeli:
dejan lovren - reuters-63a1c169d617a.webp Foto: Reuters

Kad čovjek pomisli da ne može dublje da se "uvali" i još više osramoti, stoper Vatrenih Dejan Lovren, uvijek nađe načina.

Naime, ovaj rođeni Zeničanin, a sada reprezentativac Hrvatske, koja je na netom završenom Mundijalu u Kataru osvojila bronzu se javio na Instagram profilu Prva hrvatska liga u objavi koja je posvećena njemu.

"Našla se ekipa prozivati majstore... Samo jako, Deki i Broz. Hrvatska je uz vas. Uživajte nakon srebra i u zasluženoj bronci", poruka je upućena hrvatskim reprezentativcima Dejanu Lovrenu i Marcelu Brozoviću, koji su na proslavi u Velikoj Gorici vikali "Za dom spremni".

Lovren se javio u komentarima: "Šaka bijednih jadnih i ljubomornih ljudi, mrze sve što je hrvatsko. Ustvari, mrze sebe prvo. Njima se zgadilo sinoć kad sam zapjevao pred cijelom Hrvatskom 'Lijepa li si' “Nije mi jasno kako rade u Hrvatskoj?", napisao je Lovren, koji trenutno radi u Rusiji.

Na kraju bi samo trebalo dodati: Čega se pametan stidi, budala se ponosi...

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()