"Lopovi i prevaranti: Partizan vodi najgora uprava ikada"

Tomić bi Petrića za predsjednika, Ilića za sportskog direktora, a Paunovića za trenera

06.08.2022. 11:03
  • Podijeli:
djordje-tomic-mozzartsport.jpg

Proslavljeni fudbaler Partizana Đorđe Tomić tvrdi da je aktuelna uprava "crno-bijelih" najgora u 76 godina postojanja kluba iz Humske.

"Parni valjak" je baš zaribao ove sezone. Titulu nije osvojio već pet godina, u novom prvenstvu zaostaje sedam bodova za Crvenom zvezdom, dok je u trećem kolu kvalifikacije za Ligu Evrope poražen od AEK Larnake 1:2.

Smjenjivali su se treneri, igrači su dolazili i odlazili, dok se uprava gotovo nije mijenjala. Doduše, sportski direktor Ivica Iliev je odstupio, dok predsjednik Milorad Vučelić i direktor Miloš Vazura, čini se, ne pomišljaju na to.

A oni su, tvrdi Tomić, najveći uzrok Partizanovog sunovrata.

- Ne volim da dolijevam ulje na vatru kad je loše, prije svega, zbog ekipe. Međutim, to što se u posljednje vrijeme dešava prevršilo je svaku mjeru. Ovo je najgora uprava u istoriji Partizana. Bruka i sramota je šta rade. Nema veze što je dug 40 miliona evra, što se ne ponašaju domaćinski i imaju duplo više zaposlenih, koji primaju nerealno visoke plate za srpske uslove... Titule nema pet godina, šuruje se sa menadžerima, uzimaju procente od igrača, Omladinska škola propada... To su lopovi i prevaranti - rekao je Tomić za "Informer".

Agonija se nastavlja: Partizan pao i u Larnaki

"Crno-bijeli" četiri meča u nizu nisu okusili slast pobjede

Osim kritika, nekadašnji vezista "crno-bijelih" je imao i prijedloge, i to za tri glavne funkcije u klubu - predsjednika, sportskog direktora i trenera.

- Partizan je institucija. I ne može da se raspadne, niti da se ugasi. Tu je armija navijača, svi oni bi trebalo da biraju. Da se organizuje prava Izborna skupština, pa ko plati godišnju kartu, da ima i pravo glasa. Ko može da me ubijedi da ne bi bilo bolje da Gordan Petrić bude predsjednik, Saša Ilić sportski direktor, a Veljko Paunović trener - zaključio je Tomić.

 

 

 

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()