Liga Evrope: Šok u Londonu, Bajer lagano, Roma rutinski

Tragičar je bio Gabrijel Martineli koji je u četvrtoj seriji promašio. Tačnije, Antonio Adan je odbranio udarac sa kreča

16.03.2023. 23:06
  • Podijeli:
Arsenal Sporting_Ian Walton AP Tanjug-64139db40ac06.webp Foto: Ian Walton / AP / Tanjug

Fudbaleri Sportinga šokirali su London pošto su nakon penala eliminisali Arsenal.

U Lisabonu je bilo 2:2, nakon 120 minuta bitke u britanskoj prestonici i sjajnog gola Pedra Gonsalveša gotovo sa pola terena 1:1, tako da su o putniku u četvrtfinale Lige Evrope odlučili penali.

Tragičar je bio Gabrijel Martineli koji je u četvrtoj seriji promašio. Tačnije, Antonio Adan je odbranio udarac sa kreča.

Potom je Nunjo Santoš bio precizan i tako odveo portugalsku ekipu među osam najboljih.

Bajer je i u revanšu savladao Ferencvaroš, te se sa sigurna dva trijumfa plasirao u četvrtfinale.

Sastav iz Leverkuzena kod kuće je dobio mađarskog rivala sa 2:0, a onda sve to reprizirao na "Puškaš Areni" u Budimpešti.

S obzirom na prikazano u 180 minuta fudbala, može se reći da je njemački predstavnik lagano izborio prolaz među osam najboljih.

Tamo je i Roma, koja je večeras, onako murinjovski, odigrala na "nulu" u San Sebastijanu. Vučica je prije sedam slavila sa 2:0, u revanšu se rutinski branila i odbranila.

Vizu za četvrtfinale pečatirao je i Rojal Union koji je eliminisao Union Berlin. U bici klubova sličnih imena gledali smo sjajnih prvih 90 minuta i remi 3:3. No, u revanšu je postojao samo jedan, onaj belgijski, koji je sa 3:0 prošao dalje.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()