Legendarni Marco Reus ima novi klub?

Reus je u Londonu odigrao svoju posljednju utakmicu za klub

06.06.2024. 20:50
  • Podijeli:
marco reus reuters-66361588998d1.webp Foto: Reuters

Nakon poraza od Real Madrida u finalu Lige prvaka na Wembleyju, Borussia Dortmund se oprostila od svoje legende, Marca Reusa.

Reus je u Londonu odigrao svoju posljednju utakmicu za klub, nakon čega mu je istekao ugovor i postao je slobodan igrač u potrazi za novom ekipom.

Prema riječima Fabrizija Romana, Reus bi mogao nastaviti karijeru u SAD-u, tačnije u MLS-u. LA Galaxy je u naprednim pregovorima s bivšim igračem Dortmunda i posao bi mogao biti zaključen iduće sedmice.

 

  • Podijeli:

Tagovi

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()