Lacio slavi: SMS rastužio Kostića i Vlahovića

Nebesko-plavi se učvrstili na drugom mjestu i dodatno uvećali šanse za plasman u Ligu šampiona

08.04.2023. 22:59
  • Podijeli:
Sergej Milinković Savić SMS Lacio Lazio_Alessandra Tarantino AP Tanjug-6431d14160b82.webp Foto: Alessandra Tarantino / AP / Tanjug

Fudbaleri Lacija pobijedili su Juventus sa 2:1 u derbiju 29. kola Serije A.

Nebesko-plavi su se na taj način učvrstili na drugom mjestu i dodatno uvećali šanse za plasman u Ligu šampiona.

Staroj dami, s druge strane, predstoji grčevita borba za kontinetalnu elitu s obzirom na to da joj je savez oduzeo 15 bodova.

Uvodni momenti utakmice su protekli u znaku Lacijala koji su imali inicijativu. Torinezi su se orjentisali na odbranu.

Prve dvije šanse na meču su imali srpski fudbaleri, prvo Sergej Milinković-Savić za domaće, a potom Dušan Vlahović za goste.

Dobra igra reprezentativca Srbije u dresu Lacija je nagrađena u 38. minutu kada je gol postigao upravo SMS. Primio je loptu između peterca i bijele tačke, bio je jači u duelu u odnosu na Aleksa Sandra i potom lako savladao Vojčeka Ščesnog.

Samo četiri minuta je trajalo vođstvo Lacija, jer je Juventus preko Adriana Rabioa izjednačio rezultat.

Da bodovi ostanu na "Olimpiku" pobrinuo se Matija Zakanji, koji je na asistenciju Luisa Alberta pogodio za vođstvo i, ispostaviće se, velikim trijumf.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()